De dag van de zorg
Date: 12-5-2014
Author:  

12 mei 1820 is de geboortedatum van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. Sinds 1965 is 12 mei 'International Nurses Day'. Op deze dag van de verpleging organiseren verpleegkundigen en verzorgenden vaak bijeenkomsten over het beroep en de patiëntenzorg. Sinds 2013 wordt deze dag ook wel 'de dag van de zorg' genoemd.

 

Vandaag staan we dan ook stil bij al die mensen die zich inzetten in de zorg en dit vak met passie uitoefenen. Goede zorg is van groot belang en niet altijd en overal vanzelfsprekend. In een branche die gebukt gaat onder grote veranderingen slagen zij er steeds weer in om hun ziel en zaligheid te leggen in de verzorging van anderen.

 

Als bedrijf actief in de zorgsector ondersteunen wij al geruime tijd medewerkers in de zorgsector met behulp van informatie management. Met deze oplossingen helpen wij graag de zorgmedewerkers verder te ontlasten van tijdrovende en intensieve processen, zodat zij zich kunnen richten op dat wat het meest nodig is: goede zorg. De ontwikkelingen van de digitaliserende wereld heeft zijn invloed op de maatschappij gehad. Zo ook in de zorg. Zowel cliënten als medewerkers zijn gewend heel gemakkelijk bij informatie te kunnen en dat heeft zijn weerslag op hoe men binnen en met zorginstellingen wil samenwerken. Vanuit Thysia helpen wij om antwoord te geven op deze ontwikkelingen.

 

22 mei a.s. organiseert Thysia een Lunchseminar: 'Persoonlijke Gezondheidsdossiers & Zorgportalen'. Tijdens dit seminar worden oplossingen voor preventie en zelfmanagement behandeld. Met presentaties van de NPCF, Microsoft HealthVault en TranSpaarne gaan we dieper in op hoe zorginstellingen het beste om kunnen gaan met deze hedendaagse vraagstukken. Lees hier meer over het seminar.


 

Category:  
Tags: