De laatste loodjes in december

De laatste loodjes in december
Date: 5-12-2013
Author:  

De decembermaand, altijd weer een warme en gezellige tijd. Vanavond eerst pakjesavond, waarbij vooral de kleine kindjes vol spanning zitten. Maar u zelf zit misschien ook wel vol spanning, het zijn namelijk ook de laaste loodjes van het jaar. Iedereen is druk, nog snel wat geregeld krijgen voor het einde van het jaar, livegang van een softwaresysteem, business plannen voor volgend jaar opstellen, etc. En dan bent u natuurlijk wel lekker vrij aan het einde van de maand om te genieten van de kerstdagen en de jaarwisseling.


 

Natuurlijk is Thysia ook druk in de weer met de business plannen voor volgend jaar. Vanuit marketing gaan we veel aandacht besteden aan online marketing, dus ook deze blog zal een nieuw jasje krijgen. De roadmap voor onze producten is bijna rond en we hopen volgend jaar mooie nieuwe klanten te verwelkomen.

 

En wat betreft de laatste paar dagen van het jaar, ook bij Thysia zijn de meeste medewerkers lekker vrij. Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft kunnen we u gewoon helpen, want er zal altijd iemand op kantoor aanwezig zijn.

Wij wensen iedereen een fijne decembermaand en succes met de laatste loodjes!

Category: Thysia
Tags: