De status quo meeting en de Italiaan

De status quo meeting en de Italiaan
Date: 5-5-2014
Author:  

​Afgelopen vrijdag hebben de medewerkers van Thysia stilgestaan bij de huidige ontwikkelingen van het bedrijf. Onderwerpen als product management, operations en Thysia 3.0 zijn hierbij de revue gepasseerd. Wat heeft er plaats gevonden, waar staan we nu en hoe gaan we de toekomstige lijnen verder uitzetten? Dit zijn vragen die vanuit iedere discipline zijn beantwoord. Zo ziet Thysia grote ontwikkelingen en nieuwe behoefte bij de afnemers in de zorgsector. Ontwikkelingen waar Thysia al een steentje aan heeft bijgedragen of nog zal bijdragen. We kijken met gepaste trost terug op deze projecten en met een frisse blik uit naar de aankomende projecten.

 

Daarnaast waren en zijn er sterke ontwikkelingen op het gebied van het producten en diensten portfolio. Zo is Thysia aan de slag gegaan met Microsoft HealthVault voor de zorgsector. En zijn we voor enkele afnemers bezig met ontwikkelingen van specifieke applicaties die naadloos op Microsoft HealthVault aansluiten. Betreft de SharePoint technologie hebben we tevens een mooie discipline kunnen toevoegen, namelijk SharePoint rechten management. Ook op het gebied van informatiebeveiliging zijn er de nodige ontwikkelingen. Zo wordt onze TISS oplossing in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor zal de Thysia Information Security Solution nog gebruiksvriendelijker worden.

 

Zoals u waarschijnlijk niet is ontgaan hebben we onlangs de nieuwe website in SharePoint 2013 gelanceerd. Ook kijken we terug op een paar mooie ‘Zorg&ICT’ beursdagen, waar o.a. ‘het Zorgportaal van de toekomst’ is gepresenteerd. We kijken uit naar het Lunchseminar ‘Persoonlijke Gezondheidsdossiers en Zorgportalen 22 mei a.s. 

 

Specifieke kennis is van grote waarde voor Thysia. Daarom gaan er op het gebied van interne kennismanagement nieuwe trainingsprogramma’s en kennissessies plaatsvinden. Het SharePoint trainingsprogramma is een voorbeeld van een traject waaraan onze consultants gaan deelnemen.

 

Indien u meer wilt weten over de projecten die Thysia heeft gedaan en hoe wij de toekomst voor ons zien in de zorgsector en het bedrijfsleven, neem dan gerust eens contact op. Op de Thysia website is ook meer informatie te lezen.


 

Category: Thysia
Tags: