Durf te dromen
Date: 3-12-2013
Author:  

Thysia bestaat dit jaar 5 jaar. Op donderdag 21 november vond daarom het Thysia jubileum event plaats, met als thema “durf te dromen”.

De locatie paste perfect bij dit thema, namelijk de NASA tentoonstelling ‘A human adventure’. Deze tentoonstelling gaat over de ontwikkelingen in de ruimtevaart; als dat geen dromen is…

 


Vele klanten en partners van Thysia waren gekomen en de sfeer was dan ook erg goed. Naast een rondleiding over de tentoonstelling waren er plenaire sessies. O.a. een interview met Thysia directeur Kristian de Lange en Arie Boskamp van TIIN Capital. Hierop volgend gaf Kristian de Lange een presentatie, waarin werd teruggeblikt op de afgelopen 5 jaar en waarin vooruit werd gekeken met als onderwerp innoveren. Gilbert Kin, van o.a. Gilbert Kin Idee-ontwikkeling, gaf een inspirerende workshop ‘creatief denken’, die tot hilarische momenten leidde.

Na een gezellige borrel gingen alle gasten naar huis met een ‘slaapmutsje’, zodat ze lekker konden dromen. Wij zijn benieuwd welke van die dromen na deze middag alsnog uitgevoerd gaan worden in plaats van alleen droom te blijven.

De hele middag heeft ons bij Thysia in ieder geval geïnspireerd om te denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. “Dromen, durven, doen” en “Start with why?” zijn daarin belangrijke motto’s. Denk buiten je ‘normale’ denkpatroon en geloof erin!

Category: Thysia
Tags: