SharePoint LMS e-learning
E-learning voor de zorg
Date: 10-4-2014
Author:  

Thysia Information Management is een samenwerkingsverband aangegaan met Piramide e-learning. De dienstverlenende organisatie adviseert net als Thysia de zorgsector, daarnaast richten zij zich op financiële- en onderwijsinstellingen. Piramide e-learning brengt advies uit op welke wijze deze sectoren hun onderwijsaanbod online via e-learning kunnen aanbieden.

 

Evenals Thysia werkt Piramide e-learning veel met Microsoft SharePoint. Piramide e-learning richt zich hierbij vooral op SharePoint LMS, het "Leer Management Systeem", dat speciaal is ontwikkeld voor Microsoft SharePoint en Office365. Daarnaast kan Piramide e-learning helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van e-learning content.

 

Het feit dat beide partijen met Microsoft SharePoint oplossingen in de zorgsector actief zijn, zorgt voor een fundament voor de samenwerking. Door kennis en expertise te bundelen hopen beide partijen nog beter op de vraag van de klanten in de zorgsector in te spelen.

 

Thysia heeft voor u een factsheet samengesteld omtrent e-learning. Voor inzage en/of meer informatie raadpleegt u de Thysia bibliotheek of neemt u contact op met ons.

Category: