Holland's Hottest in Healthtech

Holland's Hottest in Healthtech
Date: 16-10-2014
Author: Pepijn Broekman

​Van 21 tot en met 26 september bracht het Netherlands Office for Science&Technology (NOST) samen met 15 Nederlandse, veelbelovende start ups een bezoek aan Silicon Valley. Hier was Health2.0 georganiseerd met als doel met behulp van technologieën zorgverlening te kunnen gaan veranderen en versnellen. Silicon Valley is het hart van de technologische innovaties en daarom the place to be voor o.a. Thysia.


Geschaard onder een van de voorlopers op het gebied van ‘healthtech’ innovatie, ofwel één van 'Holland's Hottest in Healthtech' heeft Pepijn Broekman namens Thysia in een pitch onze ideeën en oplossingen voor de zorg aan investeerders, potentiële klanten en partners uiteengezet. De pitchsessie op het door de initiatiefnemers gesponsorde event Health 2.0 werd zó druk bezocht dat tientallen belangstellenden genoegen moesten nemen met een staanplaats achterin de zaal. Ook werden bezoeken gebracht aan Stanford, UCSF Center for Digital Health en de innovatieve counterparts van de deelnemers, zoals Scanadu en Lumo bodytech.

Naast het promoten van onze eigen oplossing op het gebied van persoonlijk gezondheidsdossiers, is een goed beeld verkregen van de laatste ontwikkelingen in HealthTech en zijn goede contacten gelegd met aanvullende dienstverleners. De tendens van meer samenwerken en het centraal stellen van de patiënt bij de ontwikkeling van EHealth oplossingen is naar onze mening positief en volledig in lijn met de oorspronkelijke missie van Thysia. Hiermee kunnen we zorgen voor aantoonbare verbeteringen in transparantie, productiviteit en inzicht.

healthtechbootcamp2014-2.jpg 

Category: Events
Tags: