​Nieuwe website in SharePoint 2013​

​Nieuwe website in SharePoint 2013​
Date: 10-2-2014
Author: Mitchel Schouw

​De afgelopen maanden zijn we druk geweest met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl rondom Thysia information management. De lancering van onze nieuwe huisstijl gaat gepaard met een nieuwe website.

In tegenstelling tot de huidige website wordt het een SharePoint 2013 website. SharePoint 2013 leent zich uitstekend als intranet, extranet, maar tevens als internet portaal. Voor verscheidene klanten hebben we de afgelopen jaren de SharePoint oplossing ingezet, vooral als intranet of extranet. De nieuwe SharePoint website fungeert als ons digitale visitekaartje. Zo zult u hier informatie omtrent document oplossingen, cases, nieuws en video’s gaan aantreffen. De mogelijkheden van SharePoint 2013 zijn oneindig.

Momenteel zijn onze ontwikkelaars druk bezig om de SharePoint website af te ronden. Middels deze oplossing laten wij u graag op een andere manier kennis maken met de verschillende mogelijkheden. Hieronder alvast een sneak preview van de SharePoint website in de nieuwe Thysia huisstijl.​

 

Category: SharePoint