Welkom in de Zorg
Date: 15-5-2014
Author: Bianca van den Hooven

Niet veel stands op deze beurs, maar het thema zet me zeker wel aan het denken. Zijn wij als Thysia welkom in de zorg, maar voel ik me als persoon/cliënt of verzorgende wel welkom in de zorg?

De beurs 'Welkom in de Zorg' draait om het totaalconcept van warmte toevoegen aan het zorgproces. Gastvrijheid en keuzevrijheid voor de cliënt. Van inrichting tot gezonde voeding en van bestelsystemen tot trainingsprogramma's.
Met de portalen van Thysia is het mogelijk om cliënten maaltijden te laten bestellen. Deze portalen houden rekening met specifieke wensen van de cliënt, religie en dieet.

 

Een ander "hot topic" is natuurlijk de zorg specifieke mobiele apps, ook wel MHealth genoemd. Op Welkom in de Zorg heb ik een presentatie bijgewoond van de Hospitality app van het AMC, erg interessant. Niet alleen de app zelf, maar ook hoe studenten de cliënten in het ziekenhuis begeleiden en het uiteindelijke resultaat.
Thysia zelf is op dit moment volop aan het ontwikkelen omtrent mobiele apps. Dit zijn vooral apps die gecombineerd worden met Microsoft HealthVault, waar u online uw persoonlijke gezondheidsinformatie kunt opslaan en delen.

 

Meer over dit laatste onderwerp op ons seminar volgende week donderdag, waar u van harte welkom bent!

 

 

 

Category: Events
Tags: