Digitaal ondertekenen van documenten

Digitaal ondertekenen van documenten


Thysia is een partnership aangegaan met DocuSign. DocuSign biedt een simpele, snelle en juridisch geldige manier om documenten digitaal te ondertekenen.  Door gebruik te maken van DocuSign verkort je de verwerkingstijd van documenten, verklein je de kans op fraude én verlaag je de operationele kosten!

De oplossing van Docusign past perfect in het portfolio van Thysia. Het vereenvoudigt het samenwerken en informatie delen en digitaliseert het proces van het tekenen van documenten. Docusign kan aan elke Microsoft SharePoint® of CRM omgeving toegevoegd worden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld direct vanuit SharePoint® een document digitaal laten tekenen door bijvoorbeeld een klant of leverancier. Dit sluit ook naadloos aan op Thysia's oplossingen op het gebied van Business Process Management. Immers de start of uitkomst van een proces is vaak een getekend document. Door het toevoegen van digitale handtekeningen worden de processen nog verder geoptimaliseerd en wordt werk bespaard.

Docusign is een wereldwijde standaard en heeft meer dan 100.000 klanten (waaronder Microsoft) die de oplossing inzetten. We vertellen u graag meer over deze oplossing. Wilt u meer weten over Docusign, laat het ons dan weten via onderstaand formulier.