​EVENT: K2 Five & K2 Cloud release

Ben jij klaar om je processen snel en flexibel te innoveren?

Op vrijdag 24 november organiseert K2 in samenwerking met partner Thysia een event over K2 Cloud en K2 Five. Met deze nieuwe generatie software loopt K2 wereldwijd voorop in het BPM domein. 

Met het K2 platform kunnen organisaties snel low-code applicaties implementeren die flexibel, schaalbaar en herbruikbaar zijn. Dit resulteert in moderne oplossingen die mensen, data, beslissingen en systemen overkoepelend verbinden. Hierdoor win je snelheid, transparantie en inzicht. Daarnaast bespaar je kosten.

Speciaal voor dit event komen K2 experts Andrew Murphy (VP EMEA) en Paul Blackwell (Partner Manager Europe) van K2 UK naar Nederland. Zij nemen je mee in alle mogelijkheden en toepassingen die K2 Five en K2 Cloud te bieden hebben. Verder presenteren wij een uitvoerige demo en een aansprekende klantencase

Overzicht event 

Datum: Vrijdag 24 November
Locatie: Trouwzaal Princenhage, Haagsemarkt 1, 4813 BA te Breda. Parkeren is gratis zowel voor als achter het pand.
Tijd:  13.00-17.00 (incl, koffie/thee, tussendoortje en Borrel achteraf)

De inspiratiesessie is bedoeld voor bestuurders, management en IT management van organisaties die interesse hebben in de toepassing van BPM binnen hun eigen organisatie. We gaan ook graag in gesprek met adviseurs op dit vakgebied, echter is deze sessie voornamelijk opgezet voor eindgebruikers. De sessie is kosteloos.

Registereren

Registeren voor het event doe je via onderstaand formulier! Mocht u het formulier niet zien opent u het dan in Internet Explorer en klik op "alle inhoud weergeven".


Vragen over K2 of over het event?

Neem contact op met jouw vaste Thysia consultant of bel naar 076 521 8846