Gaat u met ons mee naar HIMSS?

Gaat u met ons mee naar HIMSS Chicago?


In april gaat Thysia een bezoek brengen aan HIMSS in Chicago! Hier hebben we niet voor niks voor gekozen; HIMSS is namelijk wereldwijd de grootste conferentie en beurs op het gebied van Healthcare en ICT.  Er zullen ruim 1.200 exposanten, honderden sprekers en ruim 35.000 bezoekers aanwezig zijn. Het belooft een enorm waardevolle reis te gaan worden.  Uit vorige ervaringen blijkt dat de reis tot veel inzicht heeft geleid, dus de verwachtingen zijn hoog!

Waarom deelnemen aan de Heliview VIP reis?

Er zijn genoeg redenen om mee te gaan met deze reis. Ten eerste is er ontzettend veel kennis aanwezig bij alle deelnemers en is HIMSS daarom een goede ervaring om kennis op te doen. Alle deelnemers zijn nauwkeurig geselecteerd en hierdoor heeft iedereen verstand van de branche. Dit geeft de mogelijkheid om met elkaar te brainstormen. Tevens is het een goede manier om  te netwerken, er komen namelijk deelnemers uit de hele wereld! Er worden inhoudelijk interessante presentaties gegeven, waarover de deelnemers van 2014 meldden dat ze erdoor geïnspireerd werden. Een quote van een deelnemer; 'De HIMSS 2014 was een schitterende ervaring: een overweldigende beurs met tal van ICT innovaties gecombineerd met een mooie verdieping door gesprekken met collega's van vergelijkbare zorgorganisaties'.
Wilt u deel uit maken van deze unieke reis? Lees dan snel verder!

Voor wie?

HIMSS richt zich vooral op frontrunners die zich inzetten voor en op zoek zijn naar innovatie en vernieuwing binnen de gezondheidszorg en het management van gezondheidsinstellingen. Het reisgezelschap zal bestaan uit bestuurders, directeuren, managers, senior specialisten en andere functies in de DMU die bij een (toekomstig) ICT of innovatie project betrokken zijn binnen een zorginstelling. Om de reis exclusief te houden is er gekozen voor een maximum van 100 deelnemers.

Wanneer?

De HIMSS reis zal beginnen op zaterdag 11 april en zal eindigen op donderdag 16 april. Het programma zit vol met onder andere interessante presentaties, kennismakingssessies en netwerkborrels. Het is een vol programma zodat er het meest uit de reis kan worden gehaald. Kortom, het is een zorgvuldig samengesteld programma wat tot veel waardevolle inzichten zal leiden.

Schrijf je nu in!

Wilt u deze unieke en waardevolle reis niet missen? Voor meer informatie én de kortingscode om u aan te melden kunt u contact opnemen met;
Manon Kitslaar
mki@thysia.eu
tel: +31 (0)76 521 88 46