Healthtech Bootcamp

​Healthtech Bootcamp 2014

 

Thysia neemt deel aan het Health Tech Bootcamp van 21 tot en met 24 september in Silicon Valley (USA).  Het evenement wordt georganiseerd door het Netherlands Office for Science & Technology (NOST) en de stichting Healthcare Innovation Transfer (HIT) in San Francisco, in samenwerking met de Nederlandse innovatieregio's en Dutch Basecamp.


Het algemene doel van deze missie naar Silicon Valley is het stimuleren van internationaal ondernemerschap van Nederlandse hightech start-ups en Nederland te positioneren als de Europese hot spot en test bed voor medische technologie, digital health innovatie en ondernemerschap. Deze missie wordt georganiseerd voor jonge, snelgroeiende hightech bedrijven die actief zijn in de domeinen Health-IT / Medische Technologie / Digital Health.

Thysia is door de organisatie geselecteerd op basis van haar visie en focus op de zorgsector en innovatieve toepassingen op het gebied van Persoonlijke Gezondheidsdossiers. Samen met de andere deelnemers zal Thysia de Health 2.0 conferentie bezoeken en zich presenteren in het gesponsorde "Dutch Digital Healthcare Track". Daarnaast worden interessante Amerikaanse bedrijven bezocht en zijn er rondleidingen bij Stanford en Berkeley waar veel baanbrekend onderzoek plaatsvindt op het gebied van Zorg & ICT.
Thysia hoopt bij deze reis haar netwerk verder uit te kunnen bouwen en geinspireerd te worden ten behoeve van de verbetering van informatie management in de zorg. Na afloop van de reis zullen we onze nieuwe kennis graag delen met onze relaties.

Mocht u vooraf al interesse hebben in, of een specifieke vraag hebben over Persoonlijk Gezondheidsdossiers dan kunt u dat ons uiteraard laten weten via info@thysia.eu.