​Hesher® nieuwsbericht


Op 23 mei is het nieuwe gezondheidsplatform Hesher® geïntroduceerd in het programma Medical Travel op RTL4. Van de programmaleiding hebben we nu ook zelf het item tot onze beschikking gekregen. Via deze link kunt u de uitzending alsnog bekijken als u deze gemist heeft.


Wat is Hesher?

Hesher® is een nieuw landelijk gezondheidsplatform. Het is bedoeld voor iedereen die bewust bezig is met zijn gezondheid. Het bevat betrouwbare informatie over voeding, bewegen en zorgprofessionals. Ook vind je er reviews van Apps en apparaten (zoals activiteitenmeters).
Belangrijk onderdeel is het Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGD). Dit is een elektronisch dossier waarmee je gezondheidsinformatie kunt verzamelen van jezelf en je dierbaren. Het ondersteunt mensen bij het nemen van beslissingen over hun gezondheid. De gebruiker is zelf eigenaar en beheerder van de daarin opgeslagen informatie. Het wordt gevuld door de gebruiker zelf en door (zorg)professionals. Door deze samenwerking beschikt de professional ook over completere informatie in het (zorg)proces.

Binnenkort van start met pilotgroepen

De realisatie van het platform is mede mogelijk gemaakt door de rijksoverheid en het wordt aangeboden in samenwerking met vooruitstrevende aanbieders van zorg, welzijn en sport.
Binnenkort start Thysia met pilotgroepen van bewuste (zorg)consumenten die de oplossing gedurende het derde kwartaal graag uit willen proberen. Deze pilots zijn toegankelijk voor een select aantal zorg- welzijns- en sportorganisaties, die de oplossing aan willen bieden aan hun cliënten/leden. Begin 2016 wordt Hesher® in heel Nederland gelanceerd. De eerste aanmeldingen voor de pilots zijn inmiddels ontvangen naar aanleiding van de televisie uitzending en onze bestaande relaties in de zorg.

Als je meer informatie wilt ontvangen over het platform of als organisatie graag deel wilt nemen aan de pilot, meld je dan aan via dit formulier. We nemen dan snel contact met je op.

hesherr.png