Hesher dingt mee naar de Accenture Innovation Awards

​Hesher dingt mee naar de Accenture Innovation Awards


Ons online gezondheidsplatform Hesher is aangemeld voor de Accenture Innovation Awards. Deze awards worden uitgereikt aan de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten in diverse categoriën, waaronder Health & Wellbeing. Hesher is onderscheidend in haar categorie, doordat bewuste zorgconsumenten middels dit online gezondheidsplatform hun gezondheidsinformatie zelf kunnen bijhouden, maar tevens informatie kunnen vinden en delen met anderen, ongeacht welk platform men gebruikt.

De Accenture Innovation Awards

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs. Daarnaast is er een onderscheiding voor de persoon die in het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland, de Innovator of the Year.

Hesher® is onderscheidend

Een gezondere samenleving door betere informatie is onze missie. Met Hesher® deel je eenvoudig én veilig informatie over jouw gezondheid. Het innovatieve zit hem vooral in de community-gedachte. Je kunt er betrouwbare informatie vinden, bijhouden en delen en essentieel hierbij is dat je altijd de baas blijft over je eigen gegevens. Je bepaalt zelf met wie je welke informatie uitwisselt en voor hoe lang. Bovendien integreert Hesher® met verschillende platforms, waarmee de keuzevrijheid van de consument gerespecteerd blijft.

Ook overtuigd van de toegevoegde waarde van Hesher? Breng dan hier je stem uit