Hoe veilig is uw informatie?


In deze tijd is digitalisering een hot item en daarom is het van groot belang dat uw informatie goed beveiligd is.  Gezien de ontwikkelingen in de wet van bescherming persoonsgegevens wordt het beschermen van digitale data mogelijk verplicht. Wanneer het wettelijk verplicht is moet uw bedrijf aan een aantal normen voldoen, zoals NEN 7510 voor zorginstellingen. Naast een efficiënte manier om gegevens te beheren wilt u dat de gegevens alleen voor de juiste persoon inzichtelijk zijn. Dit betekent dat u moet voorkomen dat de gegevens toegankelijk zijn voor onbevoegden. Thysia helpt u daarom niet alleen met het stroomlijnen, maar tevens met het beveiligen van informatie.  Voldoet u al aan de normen?

Onlangs heeft Digitalezorg.nl een artikel gepubliceerd met daarin een aantal lessen voor de praktijk uit twee onderzoeken van het College bescherming persoonsgegevens. Het artikel geeft onder andere, aan de hand van een voorbeeld, aan waar op gelet moet worden bij het beveiligen van het netwerk van uw zorgorganisatie. Het volledige artikel is beschikbaar op www.digitalezorg.nl

Waar kan Thysia u mee helpen?

Thysia biedt u een uniek pakket aan m.b.t informatiebeveiliging, genaamd TISS (Thysia Information Security Solution). Onze aanpak van informatiebeveiliging is uniek en maakt het u heel gemakkelijk om uw gegevens op een veilige manier te beheren. U kunt met behulp van onze oplossing onder andere zien in hoeverre u voldoet aan de NEN7510. Door het efficiënte en gebruiksvriendelijke karakter van TISS komt u eenvoudig tot geoptimaliseerde informatiebeveiliging. Thysia biedt twee varianten aan van deze oplossing; de gratis variant TISS Express en TISS Premium. Lees hier meer over de twee varianten en hoe u zich aan kunt melden.