24 maart: Seminar Procesoptimalisatie

24 maart: Seminar Procesoptimalisatie


Stel: U dient een proces te managen, maar u moet data uit verschillende systemen gebruiken om het proces te ondersteunen. Tot een deel van de systemen heeft u geen toegang, maar er wordt wel van u verwacht dat het proces doorloopt, of voordat u verder kan moet u vier systemen openen en de data analyseren om verder te gaan. Het afhandelen van een processtap is daarom een echte kostenpost in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is het lastig om analyses uit te voeren over de verschillende proces stappen heen, of de inhoudelijke data. Dit komt vaak door het te krampachtig vasthouden aan procesautomatisering in systemen die daar niet voor bedoeld zijn.

Thysia kan u helpen om uw processen te optimaliseren! Zie ook het voorbeeld dat getoond wordt middels onderstaande button; deze organisatie is met onze  dienst aan de slag gegaan en heeft hierdoor veel tijd bespaard. Waren ze eerst tot wel 12 dagen bezig met het verwerken van procedureaanvragen, na de implementatie zijn ze hier nog maar een paar uur mee bezig. Een enorme winst qua tijd en geld dus!

 Meer Informatie button.jpg


Meer weten? Zet ons seminar in uw agenda!


Om u helemaal op de hoogte te brengen van de ins en outs van onze Business Proces Management dienstverlening organiseert Thysia een Seminar Procesoptimalisatie op 24 maart. Het evenement zal plaatsvinden in de ochtend in de trouwzaal aan de Haagsemarkt 1 in Breda. Nadere details volgen snel!

U kunt zich ook alvast aanmelden, zodat u zeker bent van een plaats!