Laatste SharePoint College komt eraan!

Laatste SharePoint College komt eraan! Inschrijven is nu nog mogelijk!


Als tweede jaar op rij wordt door Thysia Information Management SharePoint een reeks webinars gegeven. Vier van deze SharePoint colleges hebben de afgelopen weken al plaatsgevonden. Op 28 mei zal het laatste webinar worden gegeven, dit is dus je laatste kans om nog deel te nemen! 

De reeds gegeven webinars waren een succes. Er was tijdens de webinars veel ruimte  om vragen te stellen en er werd voor elke vraag goed de tijd genomen. Het uitleggen van de stof werd verduidelijkt door middel van voorbeelden om alles zo helder mogelijk te krijgen. De webinars worden positief ontvangen, deelnemers geven aan dat ze de webinars 'informatief' en 'nuttig' vinden.

Bonus college

Mocht u nog vragen hebben die betrekking hebben op de thema's van de afgelopen colleges, dan kunt u mij een mail sturen en dan zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden! Wellicht zijn er nog onderwerpen waar u graag meer over zou willen weten, mocht dit het geval zijn horen wij dat graag. U kunt dat in het onderstaande formulier invullen.

De onderwerpen van de afgelopen colleges waren;

1. SharePoint Strategisch Inzetten
2. Business Intelligence
3. SharePoint Oplossingen
4. SharePoint Integraties

Klik hier voor meer informatie over de afgelopen vier colleges

Binnen onze reeks webinars zal er nog maar 1 webinar plaatsvinden;

​​​5. SharePoint Business Process Management​Business Process Management (BPM) is het visualiseren, het begrijpen en het controleren van bedrijfsprocessen. Met actief Business Process Management kiest men voor continue optimalisatie en groei. Het is een effectieve manier om strategie en IT bij elkaar te brengen. Thysia doet dit vooral met behulp van een integratieplatform dat een zeer uitgebreide (evt. online) functionaliteit kent. Aan de hand van een aantal voorbeelden nemen wij u tijdens dit webinar mee in de wereld van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

​Donderdag 28 mei 2015

13:00-13:30 uur

 

Deelname aan de webinars is gratis!

Geef u zich dus nu op via onderstaande formulier! Mocht u behoefte hebben aan een bezoek van 1 van onze experts kunt u dat tevens aangeven in het formulier.
Het is tevens mogelijk om opnames van de reeds gegeven webinars op te vragen. Wanneer u hier interesse in heeft kunt u mailen naar; mki@thysia.eu