Nog maar twee SharePoint colleges, inschrijven is nog mogelijk!

​Nog maar twee SharePoint colleges, inschrijven is nog mogelijk!


Als tweede jaar op rij wordt door Thysia Information Management SharePoint een reeks webinars gegeven. De afgelopen weken hebben al een paar van deze SharePoint colleges plaatsgevonden. Er komen er echter nog twee aan, dus het is nog mogelijk om aan de webinars deel te nemen!

Tijdens de webinars was er veel ruimte om vragen te stellen en werd voor elke vraag goed de tijd genomen om deze te beantwoorden. Tevens werd alles aan de hand van voorbeelden uitgelegd. De webinars worden positief ontvangen, deelnemers geven aan dat ze de webinars 'informatief' en 'nuttig' vinden.

De onderwerpen van de afgelopen colleges waren;

1. SharePoint Strategisch Inzetten
2. Business Intelligence
3. SharePoint Oplossingen

Klik hier voor meer informatie over de eerste drie webinars 

Binnen onze reeks webinars zullen er nog twee plaatsvinden;

​4. SharePoint Integraties​Een SharePoint portaal kan het samenwerken en informatie delen binnen verschillende vestigingen en afdelingen bevorderen. Integraties met diverse achterliggende systemen, waaronder Dynamics NAV, maken het mogelijk om informatie ten alle tijde beschikbaar te stellen. Tijdens dit webinar bespreken we de mogelijkheden en tonen we een aantal voorbeelden van portalen met integraties.

​Donderdag 23 april 2015

13:00-13:30 uur

​​​5. SharePoint Business Process Management​Business Process Management (BPM) is het visualiseren, het begrijpen en het controleren van bedrijfsprocessen. Met actief Business Process Management kiest men voor continue optimalisatie en groei. Het is een effectieve manier om strategie en IT bij elkaar te brengen. Thysia doet dit vooral met behulp van een integratieplatform dat een zeer uitgebreide (evt. online) functionaliteit kent. Aan de hand van een aantal voorbeelden nemen wij u tijdens dit webinar mee in de wereld van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

​Donderdag 28 mei 2015

13:00-13:30 uur

 

Deelname aan de webinars is gratis!

Geef u zich dus nu op via onderstaande formulier!
Het is tevens mogelijk om opnames van de reeds gegeven webinars op te vragen. Wanneer u hier interesse in heeft kunt u mailen naar; mki@thysia.eu