22 mei 2014: Seminar Persoonlijke Gezondheidsdossiers en Zorgportalen

'Persoonlijke Gezondheidsdossiers & Zorgportalen'

 Oplossingen voor preventie en zelfmanagement

De zorgbranche is momenteel aan veel veranderingen onderhevig, zowel vanuit de overheid als vanuit de behoeften van de cliënt. Hoe gaat uw zorgorganisatie om met deze veranderingen en in welke mate voldoet u aan deze behoeften? Wat is uw mening over de visie van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF) dat de cliënt de regie in eigen handen moet kunnen houden en hoe denkt u dat dit het beste bewerkstelligd kan worden? Hoe gaat u om met Persoonlijke Gezondheidsdossiers en bent u al bekend met HealthVault van Microsoft?

 

22 mei 2014: Lunchseminar 'Persoonlijke Gezondheidsdossiers & Zorgportalen'

Met medewerking van Marcel Heldoorn van de NPCF en André Piso van Microsoft Healthcare NL organiseert Thysia op 22 mei het lunchseminar 'Persoonlijke Gezondheidsdossiers & Zorgportalen' voor informatiemanagers en bestuurders in de zorgbranche. Tijdens dit seminar bespreken we de visie van de NPCF over persoonlijk gezondheidsdossiers en het platform HealthVault dat Microsoft hiervoor heeft ontwikkeld. Van daaruit gaan we naar 'het zorgportaal van de toekomst', waarin getoond wordt hoe een zorgportaal te combineren is met deze persoonlijke gezondheidsdossiers. Uiteraard nemen we tijdens het seminar voldoende ruimte om met elkaar in discussie te gaan en wellicht ook wat specifieker op uw eigen vraagstuk in te gaan. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht, door middel van een lunch.

 

Programma:

​10.00 uurOntvangst (Haagsemarkt 1, Breda)
10.15 uurOpening door Kristian de Lange, Directeur, Thysia
10.30 uur Presentatie Marcel Heldoorn, sr. Beleidsmedewerker E-health, NPCF
Wat kan ik straks met mijn persoonlijke gezondheidsgegevens?
11.15 uur

Presentatie Fred Ruigrok, directeur TranSpaarne Holding
Preventie en zelfmanagement in de praktijk bij het Spaarne Ziekenhuis

12.00 uurLunch
12.45 uur

Presentatie André Piso, Business Development Manager Health, Microsoft NL
HealthVault, het platform

13.15 uur

Presentatie Kristian de Lange
Het zorgportaal van de toekomst

14.00 uur Afsluiting door Kristian de Lange

 

Heeft u interesse om bij dit seminar aanwezig te zijn? Aanmelden is kosteloos en kan via onderstaand formulier. U bent van harte welkom.