SharePoint College reeks


Door de jaren heen heeft Thysia veel ervaring opgedaan bij een verscheidenheid aan klanten rondom de verschillende toepassingen van Microsoft SharePoint. Gezien er eindeloos veel en verschillende mogelijkheden zijn, helpen wij je graag om de juiste keuzes te maken voor de organisatie. Om je op een gemakkelijke manier kennis te laten maken met SharePoint, is deze college reeks speciaal voor het bedrijfsleven in het leven geroepen.

Met de reeks SharePoint Colleges van Thysia stellen wij jou en je collega’s in staat om vanaf de pc deel te nemen aan een aantal SharePoint webinars. In deze webinars geven we antwoord op vragen en verduidelijken we o.a. waarom, wanneer, voor wie en op wat voor manier SharePoint van betekenis kan zijn. Het college is gericht op het bedrijfsleven.

SharePoint College reeks programma


Om een volledig aanbod te geven organiseren we een aantal verschillende SharePoint webinars, verspreid over een aantal data. Het programma ziet er als volgt uit:

​1. SharePoint strategisch inzetten

​In deze sessie wordt uitgelegd hoe SharePoint ingezet kan worden, om organisatie doeleinden te ondersteunen. Aan het eind van deze sessie weet je wat de toegevoegde waarde is van SharePoint voor de organisatie. ​Dinsdag 24 juni 2014

15:00 uur 

Dit webinar is reeds geweest.

​2. SharePoint Oplossingen

Tijdens dit webinar bespreken we de verschillende mogelijkheden van SharePoint en gaan we dieper in op o.a. Intranet, kwaliteitsmanagementsysteem,  bedrijfswebsite en klantportaal in SharePoint.

Dinsdag 9 september 2014

15:30 uur

Dit webinar is reeds geweest.

​3. SharePoint Integraties

Een SharePoint portaal kan het samenwerken en informatie delen binnen verschillende vestigingen en afdelingen bevorderen. Integraties met diverse achterliggende systemen, waaronder Dynamics NAV, maken het mogelijk om informatie ten alle tijde beschikbaar te stellen.

​​Dinsdag 18 november 2014

15:30 uur

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via onderstaand formulier.

​4. SharePoint Business Intelligence

Organisaties beschikken over enorm veel gegevens: financiële data, commerciële data, planningen, budgetten, kwaliteitsdocumenten enzovoort. De gegevens zijn echter vaak verspreid over verschillende systemen en vestigingen. Hoe krijgt u deze informatie op maat aangeleverd, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

​​Dinsdag 28 oktober 2014

15:30 uur

Dit webinar is reeds geweest

 

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf voor het college aanmelden.
Wij sturen vervolgens binnen een aantal werkdagen de instructies toe voor deelname aan het eerst volgende SharePoint webinar op de college agenda, d.d. 18-11-2014.