Snel documenten ondertekenen? Ontdek dé manier tijdens ons webinar!

​Snel documenten ondertekenen? Ontdek dé manier tijdens ons webinar!

 

Door gebruik te maken van DocuSign onderteken je op een simpele, snelle en juridisch geldige manier al je documenten.  Met behulp van DocuSign verkort je de verwerkingstijd van documenten, verklein je de kans op fraude én verlaag je de operationele kosten! Ontdek deze tool tijdens ons webinar en kom er alles over te weten.


De oplossing van Docusign is in deze tijd van digitalisering onmisbaar; het vereenvoudigt het samenwerken en informatie delen en digitaliseert het proces van het tekenen van documenten. Dit maakt het mogelijk om nu echt al je data online te beheren. Docusign kan aan elke Microsoft SharePoint® of CRM omgeving toegevoegd worden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld direct vanuit SharePoint® een document digitaal laten tekenen door bijvoorbeeld een klant of leverancier. Dit sluit ook naadloos aan op Thysia's oplossingen op het gebied van Business Process Management. Het is namelijk vaak het geval dat de start of uitkomst van een proces een getekend document is. Door het toevoegen van digitale handtekeningen worden de processen nog verder geoptimaliseerd en wordt werk bespaard.

Docusign is een wereldwijde standaard en heeft meer dan 100.000 klanten (waaronder Microsoft) die de oplossing inzetten. We laten je de werking graag zien in ons webinar op 23 juli om 13:00 uur. Aanmelden voor het webinar kan via het formulier hieronder. Mis het niet!