Theatersessie bij de Zorg & ICT beurs


Op woensdag 18 maart staat Thysia net als in 2014 wederom op de Beurs van Zorg & ICTZorg & ICT is het jaarlijks verzamelpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Het is dé vakbeurs waar u alles te weten kunt komen over de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied. Door de veranderingen in de zorg heeft de cliënt een groeiende behoefte aan zelfstandigheid in de zorg. Op deze beurs is veel informatie over onder andere zelfstandigheid, efficiëntie en IT oplossingen en daar hoort Thysia ook zeker bij! Wilt u de zorg efficiënter en makkelijker maken en ervoor zorgen dat alle informatie goed georganiseerd is verzameld? Dan is de theatersessie van Thysia voor u een aanrader!


Persoonlijk Gezondheidsdossiers

Thysia Information Management zal op woensdag 18 maart een theatersessie houden over Persoonlijk Gezondheidsdossiers.  Een PGD levert een wezenlijke bijdrage aan preventie en zelfmanagement. Het geeft de cliënt het instrument in handen om gedurende zijn hele leven gezondheids- en medische informatie te verzamelen van zichzelf en zijn dierbaren. Door het gebruik hiervan te integreren met de eigen dienstverlening, kunnen zorginstellingen de kwaliteit van de zorg verbeteren, de kosten verlagen en voldoen aan de wensen van de moderne zorgconsument. Bovendien worden vele complexe koppelingen in de zorgketen overbodig door de informatievoorziening rondom de cliënt te organiseren. Kristian de Lange gaat tijdens deze praktijkgerichte sessie in op de toepassing van PGD's in de zorg en de voordelen die de verschillende belanghebbenden hiermee kunnen realiseren.

Handig om te weten

Een verschil met vorig jaar is dat Thysia nu geen stand heeft maar alleen een theatersessie. In de theatersessie zal het onderwerp uitgebreid uitgelicht worden. Na de theatersessie is er nog een mogelijkheid tot napraten in een ronde tafel setting waar al uw vragen persoonlijk beantwoord zullen worden. Wilt u meer informatie over PGD'S? Kom dan zeker naar de theatersessie en lees onze Whitepaper over PGD's!Adres
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht