Thysia @ Directions en Convergence

​Thysia @ Directions én Convergence


Van 8-10 oktober is het Directions EMEA congres in Poznan. Van 4-6 november vindt Microsoft Convergence Europe plaats in Barcelona. Namens Thysia zal Robbert Nieuwerf bij beide aanwezig zijn.

Directions EMEA is voor ISV's en Microsoft Partners dé plaats om volledig op de hoogte te blijven van alle Microsoft Dynamics NAV ontwikkelingen en technische kennis op te doen. Convergence is dé plaats waar zakelijke Microsoft gebruikers en Microsoft Partners samenkomen, elkaars successen delen en vragen beantwoord krijgen. Het is een mooie gelegenheid om het netwerk uit te breiden en meer informatie te krijgen over de nieuwe ontwikkelingen binnen Microsoft.

Robbert is uiteraard ook op beide events aanwezig om ervaringen uit te wisselen met mede partners en gebruikers. Behoefte om daar eens met hem te sparren over projecten op SharePoint en/of Dynamics NAV gebied? Of wil je bijpraten over de ontwikkelingen binnen Thysia en/of jouw organisatie? Hij maakt graag tijd vrij! Hij is te bereiken via email rni@thysia.eu of telefoon 076-5218846.