Thysia sponsort klusbus van Stichting Elisabeth

​Thysia sponsort klusbus van Stichting Elisabeth te Breda

 

Als het aan de medewerkers van Thysia ligt, kan samenwerken en informatie delen in één adem genoemd worden met maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorgverbetering. In het kader van deze zorgverbetering en het maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft Thysia besloten op bescheiden wijze bij te dragen aan de sponsoring van de klusbus van Stichting Elisabeth.

 

Thysia doet, gezien de huidige algemene economische situatie, niet veel aan sponsoring, maar een zeer beperkt aantal projecten kan toch op een kleine bijdrage rekenen. Zo heeft Stichting Avondvierdaagse Princenhage onlangs op Thysia's steun mogen rekenen en nu ook de in Breda gevestigde zorgorganisatie Stichting Elisabeth.

 

Het wagenpark van Stichting Elisabeth bestaat uit meerdere wagens, maar de klusbus is zeker niet de minst belangrijke. Medewerkers van de technische dienst van Stichting Elisabeth kunnen zich met behulp van deze bus eenvoudig tussen de verschillende lokaties verplaatsen om reparaties en onderhoud uit te voeren. Bovendien wordt deze bestelbus ook gebruikt voor het vervoer van maaltijden naar het bijbehorende Zorghotel Merlinde. Beiden zijn geen directe zorgtaken, maar zeker niet minder belangrijk om de zorg voor cliënten te kunnen waarborgen.

 

Vandaag werd de klusbus even voorgereden bij het kantoor van Thysia, om te laten zien dat het sponsorgeld inderdaad een mooie bestemming heeft gekregen. De waardering van de sponsorbijdrage is groot en Thysia is blij een klein steentje te hebben kunnen bijdragen aan deze zorgverbetering.

 

Klusbus.jpgSt Elisabeth busreclame.jpgKristian met bus.jpg