Thysia start partnerschap met K2

​Thysia start partnerschap met K2


Vanaf december 2014 heeft Thysia een partnerschap met K2. Met deze software kan Thysia complexe administratieve bedrijfsprocessen automatiseren en biedt mogelijkheden om informatie uit verschillende databronnen, zoals Dynamics AX, Dynamics NAV, SAP, Dynamics CRM, te integreren in één proces en zelfs in één formulier. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van systemen die ‘on premise’ of ‘in the cloud’ draaien. Het ontsluiten van de informatie kan via SharePoint, maar het platform biedt ook ondersteuning voor mobile devices.

Het K2 platform biedt zeer uitgebreide mogelijkheden en toch is de software eenvoudig in gebruik. ICT kennis is geen vereiste om ermee aan de slag te gaan. Vier basis componenten bepalen de mogelijkheden van K2 software:
· Smart Forms: Informatie uit verschillende bronnen wordt samengevoegd en op een aantrekkelijke manier gepresenteerd, zowel In SharePoint als daarbuiten
· Workflow: Op een grafische manier kan de afhandeling van complexe bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden.
· Reporting: Hierin kan een combinatie van business data en resultaten uit de workflow op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden.
· Smart Objects: Hiermee kunnen standaard oplossingen gemaakt worden, die als een template kunnen worden uitgerold over verschillende organisatie onderdelen.

Naast deze basis componenten biedt K2 ook een aantal standaard oplossingen voor diverse afdelingen, zoals Finance, HRM, Inkoop, Operations. Begin 2015 zal Thysia haar oplossing voor elektronische factuurverwerking ook via K2 ter beschikking stellen. Thysia biedt de K2 software aan op basis van licenties (server en CALS), of op basis van een SAAS model waarin de licentiekosten over drie jaar verspreid worden. Hierdoor is er geen grote software investering nodig en kan de uitrol in korte termijn gebeuren.

Mocht u interesse hebben in welke mogelijkheden K2 software uw organisatie kan bieden, kijk dan naar de korte video op onze videopagina of stuur een mail naar: Sales@thysia.eu.