Thysia start samenwerking met Curo-ICT

​Thysia start samenwerking met Curo-ICT

Thysia en Curo-ICT zijn deze maand een samenwerking aangegaan op het gebied van consultancy en oplossingen omtrent informatie beveiliging in de zorg (NEN 7510).


Curo ICT is opgericht door René van Romunde. De organisatie richt zich op interim management en advisering voornamelijk in de zorg- en welzijnssector. Hierbij vormen Zorg en ICT het verbindend element. René speelt als flexibele speler actief in op de toenemende behoefte van organisaties aan tijdelijke uitbreiding van capaciteit (interim management), de inzet van projectmanagement en een onafhankelijke visie op ICT vraagstukken. Hij is als onafhankelijke partij oprecht betrokken bij de activiteiten van zijn opdrachtgevers en gedreven om de opdrachten en projecten succesvol te realiseren.

Een belangrijke activiteit hierbij is om zorgorganisaties te helpen om hun mate van informatie beveiliging te verbeteren. Als onderdeel van de samenwerking zal Curo-ICT de eigen expertise aanvullen met het gebruik van de TISS oplossing van Thysia. TISS staat voor Thysia Information Security Solution en met deze oplossing kunnen organisaties eenvoudig toetsen in hoeverre ze voldoen aan de algemeen geldende norm voor informatiebeveiliging, NEN7510. Aan de hand van de verkregen resultaten kan de organisatie vervolgens de benodigde implementatie van de informatiebeveiliging vorm en inhoud geven. Kijk hier voor meer informatie.

Lees hier meer over de dienstverlening van Curo-ICT.