Thysia volgt visie van NPCF met Hesher

Thysia volgt visie van NPCF met Hesher


In juni 2015 werd het beleidskader 2020 aangeboden aan Minister Schippers. Thysia was als genodigde bij deze slotbijeenkomst van PGDKader2020 in Madurodam en volgt de ontwikkelingen rondom PGD’s vanuit de NPCF al actief sinds 2013.

Thysia onderschrijft de visie van de NPCF en heeft deze vertaald naar de architectuur en het concept van Hesher, haar nieuwe gezondheidsplatform. Thysia spant zich dus in om de aanbevelingen van het beleidskader 2020 waar mogelijk in de praktijk te brengen.

PGD Kader 2020 en Hesher

PGD Kader 2020 heeft tot doel een kader te realiseren om de ontwikkeling, invoering en opschaling van Persoonlijke GezondheidsDossiers te faciliteren. Meer informatie over dit beleidskader en de gegeven presentaties en getoonde filmpjes kunt u hier terugvinden.

Hesher® is een nieuw landelijk gezondheidsplatform. Het is bedoeld voor mensen die bewust bezig willen zijn met hun gezondheid. Je kunt er betrouwbare informatie vinden. In je Persoonlijk Gezondheidsdossier kun je je eigen gegevens (en die van je dierbaren) bijhouden, maar ook eenvoudig delen met bijvoorbeeld je zorgspecialist. Wil je op de hoogte gehouden worden over Hesher®, meld je dan hier aan.