Thysia introduceert nieuw gezondheidsplatform

​Thysia introduceert nieuw gezondheidsplatform


Het is belangrijk de regie te hebben over je eigen gezondheidsinformatie. En dat je deze op een eenvoudige en veilige manier kunt bijhouden en delen met zorgprofessionals en anderen.

Thysia introduceert hiervoor Hesher®, een nieuw landelijk gezondheidsplatform. Het is bedoeld voor iedereen die bewust bezig is met zijn gezondheid. Het bevat betrouwbare informatie over voeding, bewegen en zorgprofessionals. Ook vind je er reviews van Apps en apparaten (zoals activiteitenmeters).

Belangrijk onderdeel is het Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGD). Dit is een elektronisch dossier waarmee je gezondheidsinformatie kunt verzamelen van jezelf en je dierbaren. Het ondersteunt mensen bij het nemen van beslissingen over hun gezondheid. De gebruiker is zelf eigenaar en beheerder van de daarin opgeslagen informatie. Het wordt gevuld door de gebruiker zelf en door (zorg)professionals. Door deze samenwerking beschikt de professional ook over completere informatie in het (zorg)proces.

Homepage website.png 


De realisatie van het platform is mede mogelijk gemaakt door de rijksoverheid en
het wordt aangeboden in samenwerking met vooruitstrevende aanbieders van zorg, welzijn en sport.


Hesher® is op 23 mei geïntroduceerd via het programma MedicalTravel (RTL4).

Daarna start Thysia met pilotgroepen van bewuste (zorg)consumenten die de oplossing gedurende de het derde kwartaal graag uit willen proberen. Deze pilots zijn toegankelijk via zorg- welzijns- en sportorganisaties die de oplossing aan willen bieden aan hun cliënten/leden. In het najaar van 2015 wordt Hesher® in heel Nederland gelanceerd en zal het ook beschikbaar zijn voor particulieren.

Als je meer informatie wilt ontvangen over het platform of graag deel wilt nemen aan de pilot, kijk dan op www.thysia.eu/hesher. We nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op.