Vernieuwde reeks SharePoint Colleges

Vernieuwde reeks SharePoint Colleges


Eind 2014 heeft Thysia een aantal SharePoint colleges georganiseerd om belanghebbenden in het bedrijfsleven kennis te laten maken met de mogelijkheden van SharePoint. Vanwege het grote succes en om mensen, die eerder niet in de gelegenheid waren om de colleges bij te wonen alsnog een kans te geven, wordt de collegereeks nu in vernieuwde vorm nogmaals aangeboden.

Door de jaren heen heeft Thysia veel ervaring opgedaan bij een verscheidenheid aan klanten rondom de verschillende toepassingen van Microsoft SharePoint. Gezien er eindeloos veel en verschillende mogelijkheden zijn, helpen wij je graag om de juiste keuzes te maken voor jouw organisatie. Met de reeks SharePoint Colleges van Thysia stellen wij jou en je collega’s in staat om online deel te nemen aan een aantal SharePoint webinars. In deze webinars geven we antwoord op vragen en verduidelijken we o.a. waarom, wanneer, voor wie en op wat voor manier SharePoint van betekenis kan zijn. Het college is in eerste instantie gericht op het bedrijfsleven, maar kan eenvoudig toegepast wordt in andere branches, zoals bijvoorbeeld zorg.

Nieuw onderdeel in de collegereeks is het college over Business Process Management (BPM). Bedrijven letten in toenemende mate op de kosten en hechten tegelijkertijd meer waarde aan geoptimaliseerde, meetbare bedrijfsprocessen. Het gebruik van SharePoint kan onderdeel zijn van procesoptimalisatie, maar we behandelen voornamelijk tips en trucs voor het doorvoeren van BPM.

SharePoint College reeks programma


Om een volledig aanbod te geven organiseren we een aantal verschillende SharePoint webinars, verspreid over een aantal data. Het programma ziet er als volgt uit:
 

​​1. SharePoint strategisch inzetten​​In deze sessie wordt uitgelegd hoe SharePoint ingezet kan worden, om organisatie doeleinden te ondersteunen. Aan het eind van deze sessie weet je wat de toegevoegde waarde is van SharePoint voor de organisatie.​Donderdag 19 maart 2015

13:00 uur

2. Business Intelligence

Organisaties beschikken over enorm veel gegevens: financiële data, commerciële data, planningen, budgetten, kwaliteitsdocumenten enzovoort. De gegevens zijn echter vaak verspreid over verschillende systemen en vestigingen. Wij laten u zien hoe u deze informatie op maat aangeleverd kunt krijgen, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

​Donderdag 26 maart 2015

13:00 uur

​​3. SharePoint OplossingenHet bevorderen van samenwerken en informatie delen is onze basistaak. ​Tijdens dit webinar bespreken we de verschillende mogelijkheden van SharePoint en gaan we dieper in op o.a. Intranet, kwaliteitsmanagementsysteem, bedrijfswebsite en klantportaal in hoe samenwerken vereenvoudigd kan worden met Social SharePoint. ​Donderdag 9 april 2015

13:00 uur
​​4. SharePoint Integraties ​Een SharePoint portaal kan het samenwerken en informatie delen binnen verschillende vestigingen en afdelingen bevorderen. Integraties met diverse achterliggende systemen, waaronder Dynamics NAV, maken het mogelijk om informatie ten alle tijde beschikbaar te stellen. Tijdens dit webinar bespreken we de mogelijkheden en tonen we een aantal voorbeelden van portalen met integraties.​Donderdag 23 april 2015

13:00 uur
​​5. SharePoint Business Process Management​Business Process Management (BPM) is het visualiseren, het begrijpen en het controleren van bedrijfsprocessen. Met actief Business Process Management kiest men voor continue optimalisatie en groei. Het is een effectieve manier om strategie en IT bij elkaar te brengen. Thysia doet dit vooral met behulp van een integratieplatform dat een zeer uitgebreide (evt. online) functionaliteit kent. Aan de hand van een aantal voorbeelden nemen wij u tijdens dit webinar mee in de wereld van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen. ​Donderdag 28 mei 2015

13:00 uur

 
Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jezelf voor het college aanmelden.
Wij sturen vervolgens binnen een aantal werkdagen de instructies toe voor deelname aan het eerst volgende SharePoint webinar op de college agenda, d.d. 19-03-2015.