Thysia op de Zorg & ICT beurs 2014

 
Zorg en ICT maart 2014 


Zorg kan niet meer zonder ICT. De huidige ontwikkelingen in de zorgmarkt, maken dat er in de zorg flink bezuinigd wordt op personeel en dat er nóg efficiënter gewerkt moet gaan worden. Ook wordt de cliënt veeleisender.

 

Om op deze ontwikkelingen in te kunnen spelen worden vele ICT oplossingen ontwikkeld. En om overzicht te houden op welke oplossingen er mogelijk zijn, is hét kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie in het leven geroepen: de Zorg & ICT beurs. Ook dit jaar vindt er weer een editie plaats en wel van 25 tot en met 27 maart.

 

Regie in eigen handen

“De cliënt van nu wil zo veel mogelijk de regie in eigen handen houden”, zegt Audrey Wilschut, marktmanager Zorg & ICT bij VNU Exhibitions Europe. “Dankzij ICT-oplossingen kunnen mensen langer zelfstandig zijn, of dat nu thuis is of in een zorginstelling. Ook biedt ICT mogelijkheden om te delen van informatie efficiënter en transparanter te laten verlopen.” Op de vakbeurs wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze oplossingen. Extra aandacht wordt daarbij besteed aan EPD/ECD, domotica en eHealth. Onderwerpen die van groot belang zijn bij actuele wensen als langer thuis wonen, zelfmanagement en kennisdeling.

 

Lees hier meer over de ICT oplossingen in de zorg, die aan de orde komen tijdens Zorg & ICT 2014.

 

Thysia zal hier ook bij aanwezig zijn met haar eigen stand op lokatie E036 en zal daar het zorgportaal van de toekomst toelichten. Een dynamische en toekomst vaste oplossing, gebaseerd op Microsoft SharePoint® en optimaal gebruik makend van diverse zorgtoepassingen. De zorginstelling kan hiermee absoluut strategische voordelen behalen.

 

Benieuwd? Meld u dan nu gratis aan en kom langs!

Zorg en ICT maart 2014