Programma seminar Procesoptimalisatie

​Programma seminar 'Procesoptimalisatie' d.d. 24 maart


Ieder bedrijf of instelling heeft te maken met het managen van processen. Maar de vraag is of iedereen even goed inzicht heeft in de Return On Investment op aangekochte oplossingen, op de Total Cost of Ownership van deze processen en op de efficiëntie van deze processen. Om deze prestatie-indicatoren zo goed mogelijk te laten zijn is het van groot belang dat uw processen te analyseren, modeleren, visualiseren en rapporteren zijn. Dit zal u helpen om tot zowel tijdsbesparing als kostenbesparing voor uw organisatie te komen.

Ons seminar Procesoptimalisatie gaat hier uitgebreid op in.
Meld u daarom nu aan, zodat u onderstaand programma niet zult missen!

​Tijd​Onderwerp​Spreker
​9.30 uur​Ontvangst
​9.45 uur​IntroductieKristian de Lange, Directeur Thysia
​10.00 uur

​Wat zijn de kernprincipes van Business Process Management (BPM) en hoe combineer je deze met ICT? Waar moet je op letten bij het formuleren van je business case en hoe zit dat met de TCO en ROI? We helpen je op weg en wijzen je op de do's and dont's.  

Robbert Nieuwerf, Sales Manager Thysia
Robbert vertelt vanuit zijn ruime ervaring met informatie management en de kennis die hij bij diverse klanten opgedaan heeft m.b.t. het beheren van kosten en processen.

​11.00 uur​Pauze
​11.15 uurWe laten je zien hoe je procesoptimalisatie eenvoudig kunt doorvoeren in jouw organisatie. Tevens tonen we een aantal voorbeelden van succesvolle BPM. Wim de Maertelaere, Business Development Manager bij K2
Met behulp van de best passende business apps, is het Wim zijn doel om de hoogst mogelijke procesoptimalisatie aan te dragen voor bedrijven.
​12.15 uur​Vragen- / discussieronde
​12. 30 uur​Lunch en napraten

​​Wie?
​​
Bestuurders, beslissers en beïnvloeders

Waar?

Wanneer?

​​Trouwzaal, Haagsemarkt 1, 4813 BA BREDA

Dinsdag 24 maart

 

Wees er snel bij; om de sessie zo interactief mogelijk te kunnen houden is er slechts beperkt plaats.