​Oplossingen ​

 

Thysia Information Management richt zich op oplossingen die branchekennis en expertise in het stroomlijnen van informatie combineren. De oplossingen van Thysia Information Management stellen organisaties in staat om werknemers, klanten en leveranciers eenvoudig samen te laten werken. Daarnaast helpen wij u om transparanter te werken en beter sneller inzicht te verkrijgen in relevante informatie. 

 

Informatie Management

Thysia heeft als expert in informatie management oplossingen om uw organisatie transparanter, productiever en inzichtelijker te laten werken. Toepassingen die Thysia biedt zijn portalen of intranet omgevingen. Daarnaast helpen we graag bij het managen van informatie, documenten en workflow processen. Gezien informatie voor een organisatie van grote waarde is kan Thysia helpen om deze informatie op maat aan te leveren, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Met de TISS Express oplossing waarborgen wij graag de informatiebeveiliging van uw organisatie. De ICT consultants van Thysia delen hun kennis met uw bedrijf en brengen graag mogelijke verbeteringen met u in kaart door middel van een IM Scan.

 

Branche specifiek

Thysia heeft zich naast specialist in het totale bedrijfsleven, ontwikkeld tot expert in toepassingen voor de zorgbranche. In de branche van het bedrijfsleven wordt veel samengewerkt met Microsoft Dynamics partners, die veel kennis van hun klanten in een specifieke branche hebben. Voor de zorgbranche heeft Thysia veel kennis en ervaring opgebouwd. Om voor beide branches de best passende innovatieve oplossingen te kunnen bieden, wordt veel samengewerkt met software partners. Door de branches kennis en expertise in informatie management, kan Thysia uw organisatie de best passende oplossing bieden.

 

Wilt u meer weten over de oplossin​gen die wij u kunnen aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Via onderstaande doorverwijzingen leest u direct meer over de gewenste oplossing.​

 

Intranet
Document & workflow Management
Portal
KMS (Kwaliteitsmanagement sjablonen)
Informatiebeveiliging
Informatie op maat
Advies​ ​

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant