Informatiebeveiliging

 

Voor een organisatie is het van groot belang om gegevens op een efficiënte manier beschikbaar te stellen. Daarnaast wilt u dat de gegevens alleen voor de juiste persoon inzichtelijk zijn. Dit betekent dat u moet voorkomen dat de gegevens toegankelijk worden voor onbevoegden. Thysia helpt u daarom niet alleen met het stroomlijnen, maar tevens met het beveiligen van informatie. 


Intensief proces

Om deze reden moeten organisaties voldoen aan normeringen, zoals NEN 7510 voor zorginstellingen. U ervaart dat het een intensief proces is om de norm te doorgronden? Hoe bepaalt u of uw organisatie voldoet? En hoe zet u de normering om tot concrete ​verbeteracties? Thysia helpt u hierbij met de Information Security Solution, genaamd TISS.​


Gratis Nulmeting

Vanaf oktober 2013 biedt Thysia Information Management een gratis nulmeting, zoals voor NEN 7510. Met de oplossing TISS Express kunnen organisaties eenvoudig toetsen in hoeverre ze voldoen aan de algemeen geldende norm voor informatie beveiliging.  Al binnen 10 minuten na de aankondiging van deze oplossing meldde zich de eerste gebruiker en inmiddels hebben vele organisaties TISS Express in gebruik genomen. Voor TISS Express kunnen wij één gebruiker per zorgorganisatie inrichten.


Thysia Information Security Solution (TISS)

Elk onderwerp uit de norm wordt gepresenteerd in vragensets per functiegebied (applicatiebeheer, personeelszaken, etc.). Hierdoor ontstaat snel een duidelijk beeld op welke gebieden en onderdelen voldaan wordt aan de norm. Dit inzicht wordt ook beschikbaar gesteld in verschillende rapportages. Aan de hand van de resultaten, verkregen met TISS Express, kan de organisatie de implementatie vorm en inhoud geven. In de betaalde variant van de oplossing, TISS Premium, wordt ondersteuning geboden voor de daadwerkelijke implementatie en kan ook een audit gericht voorbereid worden.

Direct aanmelden? Kijk dan onderaan de overzichtspagina.

 


 

​​

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant