Intranet

 

De komst van internet, de toegang tot informatie met één muisklik, heeft zijn invloed op de hele maatschappij gehad. Zo is er de laatste jaren ook een duidelijke verschuiving te zien. Iedereen is gewend heel gemakkelijk bij informatie te kunnen en dat heeft zijn weerslag op hoe men binnen organisaties wil samenwerken. 

 

Efficiënter werken 

Tegenwoordig is het voor een organisatie steeds belangrijker om efficiënter samen te werken. Wanneer processen optimaal worden ondersteund, gaat er minder tijd verloren aan administratieve taken en zijn de medewerkers in staat relatief meer tijd te besteden aan hun daadwerkelijke werk.​​

 

SharePoint 2013 Intranet

SharePoint2013 als intranet platform heeft als groot voordeel dat hiermee vele verbeteringen in de informatievoorziening gerealiseerd worden. Hierbij kunt u denken aan het optimaliseren van de interne communicatie (snelheid, actualiteit) en bevorderen van de interactie tussen medewerkers. Daarnaast worden ook kosten bespaard in het beheer en gebruik van informatie en de productiviteit van de medewerker wordt verhoogt. We noemen een intranet daarom vaak ook liever een medewerkersportaal. Ten slotte is de oplossing grotendeels gebaseerd op een standaard functionaliteit waardoor deze eenvoudig te beheren en uit te breiden is.

 

Bent u benieuwd naar de toepassingen bij andere bedrijven bekijk dan ook eens de cases op deze websiteWilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie, neem dan contact op via de contactgegevens hiernaast.

 

​​

Contact With
Robbert KloostermanSolution Consultant