​Werken bij Thysia ​

 

Door de unieke dienstverlening van Thysia, is er vanaf het begin sprake van een sterke groei. Daarom zijn we altijd op zoek naar de juiste medewerkers. Thysia biedt de inspirerende omgeving van een nieuw bedrijf in combinatie met partnerships met gevestigde ondernemingen. 

 

Innovatie en persoonlijke ontwikkeling Kantoor-Thysia.jpg

Je werkt aan uitdagende opdrachten op het snijvlak van business en technologie. De werksfeer is informeel en de dienstverlening bijzonder professioneel. Thysia heeft een sterke focus op projecten en faciliteert flexibel werken. Hierdoor blijft de balans tussen werk en privé in evenwicht. Innovatie en persoonlijke ontwikkeling zijn kernpunten in de visie van het bedrijf. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om je kennis van bedrijfsprocessen, ECM en webapplicaties verder te ontwikkelen.

De Thysia medewerker 

De cultuur binnen Thysia Information Management wordt gevormd door een team jonge, talentvolle mensen. De kern van dit team bestaat uit bevlogen en professionele ICT'ers. Hierdoor hangt er een informele, open en vakkundige werksfeer. De Thysia cultuur typeert zich als transparant en dynamisch. 
Onder het mom van 'practice what you preach' is een digitale samenwerking onderling kenmerkend. Met behulp van ondersteunende i​nformatisering programma's en netwerken, flexibele werkplekken en mogelijkheden tot thuiswerken, wordt deze dynamische maar vrije cultuur in stand gehouden. De Thysia medewerker komt binnen deze omstandigheden het beste tot zijn recht. De collega's van Thysia hebben vertrouwen in zichzelf en in elkaar. Hetzelfde vertrouwen dat wij terugkrijgen van onze opdrachtgevers.​

Locatie

De standplaats van Thysia is Breda. Gevestigd op de pittoreske Haagsemarkt voelen de Thysia medewerkers zich thuis. Op de bovenste etages van ​een oud gemeentehuis, dat nog steeds dienst doet als trouwzaal, vindt​ u Thysia. De authentieke en warme sfeer van deze omgeving biedt een mooi contrast met de moderne, digitale oplossingen die door Thysia Information Management heen stromen. De locatie onderstreept dan ook op eigen wijze de cultuur van het bedrijf. ​

kantoor van Thysia 

Actuele vacatures

Bekijk de vac​atures​​ die op dit moment open staan. Indien er geen vacatures openstaan, zijn open sollicitaties zeker welkom. Meer informatie hierover is op de vacature pagina te vinden.  

Contact With
Robbert KloostermanSolution Consultant