JUNIOR BUSINESS DEVELOPER (16-24 UUR PER WEEK)

 

Thysia Information Management is een klantgerichte en innovatieve onderneming gevestigd in Breda. De oplossingen van Thysia helpen organisaties om eenvoudiger samen te werken en informatie te delen. Specialisaties zijn portalen, document en workflow management en persoonlijke gezondheidsdossiers.
We richten ons met Thysia® Healthcare Solutions specifiek op toepassingen voor zorg, welzijn en sport. Voor de landelijke introductie van een nieuwe consumenten toepassing, stellen we een ‘taskforce’ samen. We voorzien een projectmatige invulling voor juni t/m augustus 2015.

De functie

Thysia realiseert een landelijk gezondheidsplatform voor consumenten die bewust bezig zijn met hun gezondheid. Ter voorbereiding voor de lancering gaan we aan de slag met verschillende pilotgroepen in zorg, welzijn en sport. De activiteiten bestaan uit het werven en begeleiden van  organisaties en gebruikers die gaan deelnemen aan deze pilots. Gedurende deze periode worden ook de marktbenadering en business modellen verder uitgewerkt. 

Je achtergrond

Je bent student HBO of WO (Marketing of Commerciële Economie), of hebt een dergelijke opleiding. Je hebt kennis van het opzetten en uitvoeren van marketing activiteiten. Je hebt een proactieve en professionele instelling en aantoonbare affiniteit met gezondheid en sport en bij voorkeur ook met de toepassing van Healthcare & Fitness Apps. Je bent commercieel sterk en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent proactief en zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken.

De werkomgeving

Thysia biedt de inspirerende omgeving van een jonge, innovatieve onderneming in combinatie met partnerships met gevestigde ondernemingen. Je werkt aan uitdagende opdrachten op het snijvlak van business en technologie. De werksfeer is informeel en de dienstverlening bijzonder professioneel. Thysia heeft een sterke focus op projecten en faciliteert flexibel werken (op onze sfeervolle locatie in Princenhage, bij klanten en vanuit huis). Innovatie en persoonlijke ontwikkeling zijn kernpunten in de visie van het bedrijf.

 

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Vul je gegevens en motivatie in het onderstaande formulier in en upload je CV. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Voor vragen of extra informatie kun je telefonisch contact opnemen met Femke van der Ha via +31 (0)76 521 88 48 of mail naar: hrm@thysia.eu  

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant