JUNIOR JURIST (Reeds ingevuld)

 

Thysia Information Management is een klantgerichte en innovatieve onderneming gevestigd in Breda. De oplossingen van Thysia helpen organisaties om eenvoudiger samen te werken en informatie te delen. Specialisaties zijn portalen, document en workflow management en persoonlijke gezondheidsdossiers. We richten ons met Thysia® Healthcare Solutions specifiek op toepassingen voor zorg, welzijn en sport. Voor de landelijke introductie van een nieuwe consumenten toepassing, stellen we een ‘taskforce’ samen. We voorzien een projectmatige invulling voor juni t/m augustus 2015.

 

De functie

Het gezondheidsplatform is een eHealth toepassing. Hierbij gelden verschillende wetten en richtlijnen waaraan we gaan voldoen. De activiteiten bestaan uit het onderzoeken en implementeren hiervan. Tevens zijn er contractuele afspraken met samenwerkingspartners en klanten die we in het kader van de opdracht verder uitwerken.

 

Je achtergrond

Je bent student HBO of WO (Rechten), of hebt een dergelijke opleiding. Je hebt kennis van onderzoek doen naar relevante wetgeving en koppelt dit aan vaardigheden om opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk. Je bent proactief en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 

De werkomgeving

De cultuur binnen Thysia Information Management wordt gevormd door een team jonge, talentvolle mensen. De kern van dit team bestaat uit bevlogen en professionele ICT'ers. Hierdoor hangt er een informele, open en vakkundige werksfeer. De Thysia cultuur typeert zich als transparant en dynamisch.

 

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant