JUNIOR WEB & APP DESIGNER (16-24 UUR PER WEEK)


Thysia Information Management is een klantgerichte en innovatieve onderneming gevestigd in Breda. De oplossingen van Thysia helpen organisaties om eenvoudiger samen te werken en informatie te delen. Specialisaties zijn portalen, document en workflow management en persoonlijke gezondheidsdossiers.
We richten ons met Thysia® Healthcare Solutions specifiek op toepassingen voor zorg, welzijn en sport. Voor de landelijke introductie van een nieuwe consumenten toepassing, stellen we een ‘taskforce’ samen. We voorzien een projectmatige invulling voor juni t/m augustus 2015.

De functie

Thysia realiseert een landelijk gezondheidsplatform voor consumenten die bewust bezig zijn met hun gezondheid. Het gezondheidsplatform bestaat uit een web portaal en Apps. Deze worden voorzien van een onderscheidende en gebruikers vriendelijke styling. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen en realiseren hiervan. Het gaat dus zowel over de creatieve invulling als de technische realisatie van een unieke gebruikers ervaring.  

 

Je achtergrond

Je bent student HBO of WO (Multimedia Design), of hebt een dergelijke opleiding. Je hebt kennis van het ontwerpen en realiseren van UX design. Je koppelt creatief vermogen aan goede technische skills.  Kennis van .NET (HTML5, ASP, Masterpage design, CSS, javascript) en mobiele toepassingen (Android, IOS en Windows) is gewenst.

 

De werkomgeving

Thysia biedt de inspirerende omgeving van een jonge, innovatieve onderneming in combinatie met partnerships met gevestigde ondernemingen. Je werkt aan uitdagende opdrachten op het snijvlak van business en technologie. De werksfeer is informeel en de dienstverlening bijzonder professioneel. Thysia heeft een sterke focus op projecten en faciliteert flexibel werken (op onze sfeervolle locatie in Princenhage, bij klanten en vanuit huis). Innovatie en persoonlijke ontwikkeling zijn kernpunten in de visie van het bedrijf.

 

Interesse in een kennismakingsgesprek?

Vul je gegevens en motivatie in het onderstaande formulier in en upload je CV. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Voor vragen of extra informatie kun je telefonisch contact opnemen met Femke van der Ha via +31 (0)76 521 88 48 of mail naar: hrm@thysia.eu

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant