Mhitz ERP Services van harte welkom als nieuwe partner

​​​
Mhitz ERP Services van harte welkom als nieuwe partner

 

​Onlangs tekenden Michiel Hageman, eigenaar van Mhitz ERP Services, en Kristian de Lange van Thysia een samenwerkingsovereenkomst. Mhitz en Thysia zijn beide gespecialiseerd in informatiemanagement, waardoor een samenwerking al snel vanzelfsprekend was. Als aanvulling op de Dynamics NAV-omgeving biedt Thysia namelijk de Zetadocs-oplossing aan Mhitz en haar klanten.​


Zetadocs for NAV is de invoegtoepassing voor documentbeheer voor Microsoft Dynamics NAV, gekozen door Microsoft vanwege de verbinding met SharePoint. Met Zetadocs kan uw bedrijf het voortaan zonder tijdrovende en omslachtige, op papier gebaseerde processen stellen, zodat u kosten kunt besparen, sneller op uw klanten kunt reageren en de CO2-voetafdruk van uw bedrijf kunt verminderen. Zetadocs kan boekhoudkundige processen, zoals elektronische facturering, verwerking van inkoopfacturen en registratie van verzend- en ontvangstdocumenten automatiseren en stroomlijnen. Voor Mhitz is dit een mooie aanvulling op het huidige dienstenpakket. De expertise van Thysia in de Zetadocs for NAV-invoegtoepassing spreekt Mhitz dusdanig aan dat de samenwerking in een overeenkomst is bekrachtigd.

Thysia en Mhitz hopen in de toekomst nog meer voor elkaar te kunnen betekenen. Naast de Zetadocs for NAV-oplossing willen ze de best mogelijke synergie voor hun klanten creëren. Het bevorderen van de samenwerking en de digitalisering is namelijk wat beide bedrijven motiveert.

Mhitz is een krachtige en flexibele eenmansorganisatie die gespecialiseerd is in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, en dan met name in een Dynamics NAV-omgeving. De dienstverlening van Mhitz bestaat voornamelijk uit: projectmanagement, consultancy, het geven van trainingen, en advies in ERP-selectietrajecten.
Michiel Hageman, de drijvende kracht achter Mhitz, is een echte Achterhoeker. Hij werkt het liefst met en voor Achterhoekse bedrijven omdat hij de taal spreekt en de Achterhoekse bedrijfscultuur ook zijn cultuur is.

Thysia streeft een sterke positie na en maakt daarom gebruik van een partnernetwerk. Samen staan we sterk en kunnen we onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Wij zijn dan ook blij dat we Mhitz mogen toevoegen aan ons netwerk van samenwerkingspartners. Bent u benieuwd naar onze overige partners of wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Thysia? Neem dan contact met ons op. U vindt ons tevens op Facebook, Twitter en LinkedIn.