Microsoft en Equisys breiden de samenwerking uit

 

​​​Microsoft en Equisys breiden de samenwerking uit

 

Samen kondigen ze aan dat Zetadocs Express beschikbaar komt voor Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 Web & Windows clients en NAV op Azure, binnen 90 dagen nadat deze is gereleaset.

 

IN Office365, ON Azure...

Microsoft en Equisys kondigen vandaag, op de Directions EMEA conferentie in Wenen, aan dat ze verder samenwerken aan Zetadocs Express voor Microsoft Dynamics NAV. De aankondiging houdt in dat Zetadocs Express, de gratis basisversie van de Zetadocs voor Dynamics NAV document management productgroep, ondersteunt gaat worden in Dynamics NAV 2013 R2 Web & Windows clients en NAV voor Azure, binnen 90 dagen nadat dit beschikbaar komt. De gratis te downloaden document management oplossing bevat ook ondersteuning voor documentenarchivering via netwerk mappen.

 

Document Management

De eerste release in oktober 2011 van Zetadocs Express is het resultaat van een goede samenwerking tussen Microsoft en Equisys. Samen leveren ze toegevoegde waarde met een geïntegreerde document management oplossing die gebruik maakt van Office365 en SharePoint. Dit is voor bedrijven die werken met Dynamics NAV 2013 & NAV 2009. Zetadocs Express is gratis te downloaden voor NAV gebruikers met een onderhoudsplan.

De focus van Zetadocs voor Dynamics NAV is het stroomlijnen van het omslachtige business proces met behulp van essentiële document management mogelijkheden, zoals het kunnen slepen en verplaatsen van elke willekeurige bijlage naar een Dynamics NAV kaart, de zogenaamde drag & drop functionaliteit. Daarnaast is het mogelijk om met Zetadocs Dynamics NAV rapporten als bijlagen te e-mailen.

 

Toegevoegde waarde

Chris Oswald, CEO van Equisys, zegt over deze aankondiging: "We hebben hele positieve feedback ontvangen van zowel partners als klanten, sinds we Zetadocs Express hebben uitgebracht. Deze laatste updates verbreden de keuze voor bestaande en nieuwe klanten."

 

Jannik Bausager, Diretor Microsoft Dynamics NAV Global Product Management voegt toe: "We zijn heel blij dat Zetadocs Express gratis wordt aangeboden voor Dynamics NAV klanten die gebruik maken van de RoleTailored client, zodat ze toegang krijgen tot een aantal voordelen. Bijvoorbeeld, gebruikers kunnen veel gebruikte rapporten zoals verkoopfacturen direct e-mailen vanuit de RoleTailored client. Door de integratie met Microsoft Office 365 is het heel gemakkelijk om documenten, gerelateerd aan Dynamics NAV, te verspreiden en te benaderen binnen de organisatie."

 

Zetadocs Express voor Microsoft Dynamics NAV is beschikbaar voor Dynamics NAV 2009 en 2013 gebruikers met een onderhoudsplan. Voor meer informatie over de volledige Zetadocs voor Dynamics NAV productgroep, bezoek www.zetadocs.nl.