​​Thysia Nieuws​​

 

Lees hieronder de laatste nieuwsberichten van Thysia Information Management. De nieuwsberichten gaan onder andere over nieuwe samenwerkingen, evenementen of productontwikkelingen.

 • dinsdag 31 oktober 2017
  ​EVENT: K2 Five & K2 Cloud releaseBen jij klaar om je processen snel en flexibel te innoveren?Op vrijdag 24 november organiseert K2 in samenwerking met partner Thysia een event over K2 Cloud e...(meer)
 • woensdag 30 augustus 2017
  DuPont de Nemours Nederland is gestart met een nieuw kwaliteitsmanagementsysteem (KMS). Dit is gerealiseerd op SharePoint Online en uitgevoerd door Thysia. Het oude KMS werd niet meer ondersteund door...(meer)
 • woensdag 23 augustus 2017
  We zien bij veel klanten dat informatie nu nog vaak op veel verschillende plekken wordt bewaard, niet alle processen worden ondersteund door software, systemen zijn niet op elkaar afgestemd. Kortom, n...(meer)
 • donderdag 29 juni 2017
  PERSBERICHT Platform BV Breda live met digitaal portaalBreda, 29-07-17Stichting Platform Bedrijven Verenigingen (BV) Breda lanceert vandaag haar digitale platform dat is gerealiseerd door Thysia Infor...(meer)
 • vrijdag 23 juni 2017
  Hoe BPM aanvult op ERP bij Banken Champignons Banken Champignons heeft gekozen voor Thysia en K2 voor business process management (BPM). Het eerste project op het nieuwe platform betreft een nieuw web...(meer)
 • vrijdag 19 mei 2017
  Wial kiest voor Thysia klantenportaal  Wial kiest voor Thysia om een nieuwe versie van het klantenportaal, Wial Online, te realiseren. Bepalend voor deze keuze is het de bredere platform benaderi...(meer)
 • vrijdag 28 april 2017
  ​Nieuwe serie webinars van K2 over RPA & BPM Onze partner K2 heeft weer 3 nieuwe webinars in hun "Digital Transformation" webinar serie met dit keer als onderwerp: Robotic ...(meer)
 • vrijdag 14 april 2017
  ​IT niet langer de vertragende factor? Toepassingen en opbrengsten van low-code app ontwikkelingThysia organiseert 17 mei een inspiratiesessie over de toepassing en business case v...(meer)
 • dinsdag 28 maart 2017
  Een terugblik op de Zorg & ICT beurs 2017 14, 15 en 16 maart heeft de Zorg & ICT beurs plaatsgevonden in de Jaarbeurs in Utrecht en ook dit jaar was Thysia weer van de partij! Op din...(meer)
 • donderdag 23 februari 2017
  ​Je kwaliteitsmanagement op een hoger plan?Gratis workshop over KMS met Office 365Het continue verbeteren van de kwaliteit is een belangrijk vraagstuk voor alle soorten organisaties. Om dit te onderst...(meer)

 

Of kijk in ons volledige Nieuws Archief

 

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant