DIN Solutions en Thysia Information Management verstevigen samenwerking


DIN Solutions en Thysia Information Management verstevigen samenwerking


DIN Solutions, leverancier van op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde business software, en Thysia Information Management actief op het gebied van SharePoint en Information Management, hebben hun samenwerking verder verstevigd. Hierdoor kunnen organisaties op één plek terecht voor alle vraagstukken omtrent ERP en SharePoint gebaseerde oplossingen.

 

Thysia preferred supplier

DIN Solutions en Thysia kennen al een samenwerking sinds 2009 waarbij gezamenlijk projecten zijn gerealiseerd op het vlak van Microsoft SharePoint en Microsoft Dynamics NAV geïntegreerde portals. “Door de succesvolle samenwerking en het feit dat de oplossingen die Thysia levert een duidelijke toegevoegde waarde bieden voor onze klanten was ons partnership toe aan de volgende stap”, legt Richard Nix van DIN Solutions uit. In de nieuwe samenwerking is Thysia onze ‘preferred supplier’ voor oplossingen op het gebied van SharePoint document & workflow management toepassingen en met Dynamics NAV geïntegreerde portals.

 

Expertise en totaalaanbod

Pierre van de Moosdijk, algemeen directeur bij DIN Solutions legt uit waarom het partnership met Thysia zo waardevol is: “In sterk concurrerende markten zoeken organisaties voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om zich van de concurrent te kunnen onderscheiden. Kennisdeling, transparantie en het maximaal benutten van waardevolle informatie binnen de markten waarin zij opereren is hierbij cruciaal. Automatisering speelt hierbij een steeds belangrijkere rol. Om alle bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen zijn ondernemingen steeds vaker op zoek naar automatiseringspartners met zowel expertise als een totaalaanbod in bedrijfsoplossingen om uiteindelijk één volledig geïntegreerd systeem voor alle bedrijfsactiviteiten te bewerkstelligen. Dankzij de strategische samenwerking met Thysia is DIN Solutions in staat deze behoefte in te vullen met ‘best-of-both-worlds’ oplossingen.”

 

Strategische partnership

DIN Solutions en Thysia merken dat de samenwerking zijn vruchten afwerpt. In dit strategische partnership gaan DIN Solutions en Thysia voor een langdurige relatie. Jeroen Bastiaansen, Sales Manager bij Thysia Information Management: ”Doordat we onze krachten bundelen kunnen we de klanten ervaren intranet-, -extranet- of internet portaaloplossingen bieden. Zo kunnen we klanten in de zorgbranche cliëntenportals bieden of specifieke portals voor organisaties in de food-, wijnen- & drankensector.”

 

De eerste aanleiding voor samenwerking was het portal project bij Kersten Revalidatietechniek. Kersten Revalidatietechniek is gespecialiseerd in het adviseren, onderhouden en leveren van hulpmiddelen voor de zorg. DIN Solutions heeft een tijd geleden de behoefte voor een klanten- en adviseursportal opgemerkt. De oplossing moest volledig kunnen integreren met Microsoft Dynamics NAV en hierdoor kwam DIN Solutions in contact met Thysia Information Management.

 

Over DIN Solutions

DIN Solutions levert en implementeert op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde ERP oplossingen. Onze oplossingen kenmerken zich door een mix van standaard en branchegerichte functies die effectieve antwoorden bieden op uw specifieke bedrijfsvraagstukken. Op deze manier kunnen we voor elke organisatie een unieke oplossing creëren. DIN Solutions is gespecialiseerd in oplossingen voor de dranken-, food- en medische hulpmiddelen/revalidatie branche. Meer informatie kunt u vinden op www.dinsolutions.nl