Dynamics partner GAC samenwerking met Thysia


​​Dynamics Partner GAC kiest óók voor een samenwerking met Thysia

 

De samenwerkingsovereenkomst tussen GAC en Thysia is ondertekend. Binnen deze samenwerking brengt GAC de Dynamics NAV en klantenkennis in en brengt Thysia de kennis van Document Management in. Op deze manier kan de best passende oplossing op een efficiënte manier bij de klant worden geboden.

 

Belangrijk onderdeel van de samenwerking is het product Zetadocs, de Document Management oplossing voor Microsoft Dynamics NAV. GAC zet Zetadocs in als verlengstuk van Dynamics NAV. Hiermee kunnen klanten boekhoudkundige processen, zoals elektronische facturering, leveranciersfactuurverwerking en bezorgingsbewijsregistratie automatiseren en stroomlijnen. Thysia ondersteunt GAC hierbij.

 

Na een trainingssessie van een groep consultants bij GAC is ook de eerste klant live gegaan met Zetadocs. “Dit is de basis voor een vruchtbare samenwerking,” legt Peter Willemse, Directeur GAC Global Solutions uit. Bianca van den Hooven, Business Developer bij Thysia, “Wij werken graag met partners samen. Onze partners leveren de kennis van de klant en Dynamics NAV, wij brengen de kennis van Document Management.”

 

Nu de consultants van GAC getraind zijn in Zetadocs, kunnen zij zelf Zetadocs verkopen en implementeren bij hun klanten. Peter Willemse: “Zetadocs is een mooi product, dat zeer gebruiksvriendelijk is. Onze klanten zijn positief over het gebruiksgemak en de tijdwinst die ze er mee realiseren.” 

 

Meer informatie over GAC: www.gac.nl

​​​