CRM


Relatiebeheer wordt steeds belangrijker. Een volledig overzicht van contacten met klanten en andere stakeholders is essentieel voor de bedrijfsvoering. De oplossing hiervoor is Customer Relationship Management (CRM), een centrale plaats waar alle informatie over relaties beheerd wordt. Ook ondersteunt CRM uw marketing, social media en customer service processen. De CRM oplossingen van Thysia stellen uw organisatie in staat om productiever en transparanter samen te werken met uw relaties.


Microsoft CRM

De oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft CRM Online. Dit is een compleet CRM platform dat onderdeel uitmaakt van de Office 365 suite. Microsoft CRM kan overigens ook naar uw keuze in een “private cloud” of op de eigen infrastructuur ingezet worden. De oplossing is volledig geïntegreerd met Microsoft Office en de overige productiviteit oplossingen zoals SharePoint en Lync.

Een belangrijke toevoeging op het CRM platform is het digitaal ondertekenen van documenten. Net als Microsoft heeft Thysia hiervoor gekozen voor de oplossing van DocuSign. Hiermee kunt u sjablonen beheren en contracten en andere documenten digitaal laten tekenen.

Voor email marketing en het opvolgen van uw on-line marketing campagnes werkt Thysia samen met Click Dimensions. Hiermee kunt u de effectiviteit van uw campagnes meten en kunt u een respons (zoals een aanvraag van een brochure) automatisch omzetten tot een contact en opvolgactie in uw CRM.

Toepassingen in bedrijfsleven en zorg

Voor toepassingen in het bedrijfsleven is het uiteraard van belang dat de oplossing naadloos aansluit op uw relatiebeheer (bijvoorbeeld bij distributie van uw producten via een partnerkanaal) en uw bestaande ERP systeem. Microsoft CRM is hiervoor uitermate geschikt.

In de zorg is het een belangrijk aandachtspunt om vanaf 1 januari 2015 de contacten met gemeentes beter te beheren. Dit is eenvoudig mogelijk met standaard functionaliteit van CRM. In onze leaflet Relatiebeheer in de zorg  gaan we nader in op de toepassing van CRM in de zorg.

Contact With
Pepijn BroekmanSolution Consultant