Medewerkersportaal


De komst van internet, de toegang tot informatie met één muisklik, heeft zijn invloed op de hele maatschappij gehad. Zo is er de laatste jaren ook een duidelijke verschuiving te zien. Iedereen is gewend heel gemakkelijk bij informatie te kunnen en dat heeft zijn weerslag op hoe men binnen organisaties wil samenwerken. 

Efficiënter werken

Organisaties hebben veelal te maken met flexibele werkplekken en soms zijn medewerkers meer onderweg dan op kantoor. Dan ontstaat de uitdaging om medewerkers veilig toegang te geven tot informatie, die zij online kunnen inzien en aanpassen zodat ze overal en altijd toegang hebben tot belangrijke documenten en altijd en overal hun werk goed kunnen verrichten. Het wordt steeds belangrijker om efficiënter samen te werken. Wanneer processen optimaal worden ondersteund, gaat er minder tijd verloren aan administratieve taken en zijn de medewerkers in staat relatief meer tijd te besteden aan hun daadwerkelijke werk.​​ 

SharePoint 2013 Medewerkersportaal (Intranet)

SharePoint2013 als medewerkersportaal heeft als groot voordeel dat hiermee vele verbeteringen in de informatievoorziening gerealiseerd worden. Hierbij kunt u denken aan het optimaliseren van de interne communicatie (snelheid, actualiteit) en bevorderen van de interactie tussen medewerkers. Daarnaast worden ook kosten bespaard in het beheer en gebruik van informatie en de productiviteit van de medewerker wordt verhoogd. Wij noemen dat wat beter bekend staat als een intranet daarom ook liever een medewerkersportaal. Ons medewerkersportaal is grotendeels gebaseerd op een standaard functionaliteit, waardoor deze eenvoudig te beheren en uit te breiden is.
 

Bekijk ook eens onze cases voor meer informatie over de toepassingen of vraag leaflets of whitepapers aan van de gewenste thema's via de Thysia bibliotheek.

Contact With
Kristian de LangeDirecteur