Thysia Information Management is Gold Partner van de Dynamics User Group!


Thysia Information Management is Gold Partner van de Dynamics User Group!

 

Thysia Information Management is recentelijk Gold partner geworden van de Dynamics User Group. De specialist op het gebied van SharePoint & Informatiemanagement gaat hiermee een actieve rol spelen op het gebied van integratie vraagstukken voor Dynamics NAV en AX users.

 

“Wij merken dat Dynamics users behoefte hebben aan Portals & Document Management expertise en –oplossingen die je eenvoudig kunt configureren, implementeren en beheren. Zonder dat daar maatwerk bij komt kijken. Mede door ketenintegratie en veranderingen in de manier van werken, ontstaat er meer behoefte aan het samenbrengen van gestructureerde data uit het ERP systeem en ongestructureerde content. Wij willen graag onze kennis en expertise hierover delen door middel van workshops, klantervaringen en kennis sessies”, aldus Kristian de Lange, directeur van Thysia Information Management.

 

Thysia zal met name sessies organiseren rondom het thema “SharePoint integratie voor Dynamics NAV en AX”.

 

Op 6 maart a.s. organiseert Thysia een kennissessie over hoe u efficiënt SharePoint Portals & Document Management oplossingen kunt koppelen aan uw Dynamics NAV omgeving. De kennissessie komt tevens in de activiteitenkalender van Dynug te staan.

 

Gebruikt u Microsoft Dynamics NAV, AX of CRM? U wilt het beste uit uw systeem halen en goed vertegenwoordigd zijn? Word dan lid van de Dynamics User Group! Hier leest u de vijf redenen om lid te worden en welke voordelen u behaalt.