Thysia vanaf heden distributeur van Zetadocs voor Dynamics NAV

​Thysia vanaf heden distributeur van Zetadocs voor Dynamics NAV


Thysia Information Management is per 1 oktober de distributeur in Nederland geworden voor Equisys uit Engeland. Equisys is de leverancier van Zetadocs, de Document Management oplossing voor Microsoft Dynamics NAV. Thysia verzorgt vanaf heden ook voor de bestaande relaties de ondersteuning en bestellingen van de software.

 

Begin oktober is het contract getekend tussen Thysia en Equisys, waarmee Thysia de distributeur in Nederland is geworden. Thysia levert de Zetadocs oplossingen aan de Microsoft Business Solutions partners en verzorgt, in overleg met hen de levering en ondersteuning. De partner kan kiezen om de implementatie zelfstandig of gezamenlijk met Thysia uit te voeren. Met deze uitbreiding van het productenportfolio kan Thysia alle gebruikers van Dynamics NAV een geïntegreerde Document Management oplossing bieden. Voor de partners en klanten betekent de samenwerking een lokale ondersteuning in Nederland van een gespecialiseerde distributeur op het gebied van NAV en SharePoint.

 

Paul Crawley, Sales Director van Equisys, is zeer te spreken over het feit dat Thysia nu distributeur is. “Hiermee bieden we de Microsoft Dynamics NAV partners in Nederlands het voordeel van een lokale leverancier voor document management oplossingen. Equisys zal de consultants en engineers trainen om huidige en toekomstige partners in Nederland bij te staan. Informatie Management en Microsoft Dynamics NAV zijn de bouwstenen van de filosofie van zowel Thysia als Equisys en we kijken er naar uit om nog meer samen te mogen werken.”

 

Hans Leijdekkers, Commercieel Directeur van Thysia is al even enthousiast over de samenwerking en de match tussen beide organisaties. “Thysia streeft ernaar innovatieve oplossingen te combineren met een professionele marktbenadering en die benadering is zowel bij Equisys als bij Thysia zichtbaar.”

 

Bovendien beschrijft Leijdekkers het potentieel van de Zetadocs voor NAV integratie met SharePoint: “Zetadocs gebruikt Microsoft SharePoint om documenten op te halen en te archiveren. Deze integratie stelt geautoriseerde gebruikers in staat om relevante documenten direct vanuit NAV te kunnen inzien. Daarbij geeft het partners de mogelijkheid om Zetadocs te implementeren als onderdeel van een brede portaal oplossing met document inzage vanaf een web browser. Deze flexibiliteit stelt partners in staat op een simpele en efficiënte manier een breed assortiment aan oplossingen te bieden om in de behoeften van hun klanten te voorzien.

 

Documentbeheer

Zetadocs is de invoegtoepassing voor documentbeheer voor Microsoft Dynamics NAV, gekozen door Microsoft vanwege de verbinding met SharePoint.

 

Met Zetadocs kan een bedrijf het in het vervolg zonder tijdrovende en omslachtige, op papier gebaseerde processen stellen. Hierdoor kan men kosten besparen, sneller op klanten reageren en de CO2-voetafdruk van het bedrijf verminderen. Zetadocs kan boekhoudkundige processen, zoals elektronische facturering, leveranciersfactuurverwerking en bezorgingsbewijsregistratie automatiseren en stroomlijnen. Zetadocs voor NAV is verkrijgbaar in een reeks van edities en configuraties die zijn afgestemd op verschillende vereisten.

 

Voor meer informatie over Zetadocs en Equisys kunt u terecht op www.zetadocs.nl