TIIN Capital investeert in SharePoint oplossingen van Thysia


TIIN Capital investeert in SharePoint oplossingen van Thysia

 

TIIN Capital heeft dit kwartaal de investering in Thysia Information Management afgerond. Thysia helpt organisaties om eenvoudiger samen te werken en informatie te delen, en heeft zich gespecialiseerd in oplossingen die gebaseerd zijn op het SharePoint platform van Microsoft.


Kristian de Lange, oprichter en algemeen directeur van Thysia licht toe: “Wij zijn zeer tevreden dat een gerespecteerde investeerder als TIIN Capital participeert in Thysia. Wij richten ons op lange termijn waarde creatie voor onze klanten, medewerkers en partners. De investeringshorizon en de visie van TIIN sluiten hier perfect op aan.

De financiering stelt ons in staat om onze sterke groei verder vorm te geven en samen met onze klanten en partners succesvolle innovaties te realiseren op het gebied van Enterprise Information Management. Daarnaast ondervinden wij nu al de toegevoegde waarde van de kennis en het netwerk van TIIN Capital”.

Arie Boskamp, partner van TIIN Capital: “Thysia is zeer klantgericht en innovatief en heeft in haar nog jonge bestaan een mooi portfolio aan producten en brede klantenkring opgebouwd. Met name de kennis van de zorgsector en de vertaling daarvan in concrete oplossingen vielen ons op. Het management van Thysia heeft in de afgelopen 4,5 jaar een mooi bedrijf opgebouwd met veel aandacht voor ontwikkeling van de medewerkers en een professionele service organisatie”.

 

Over TIIN Capital

TIIN Capital (The Informal Investors Network) investeert met haar TechFund 1 & 2 in vroege fase  technologiebedrijven en met haar investeringsfonds TIIN Buy-out & Growth Fund in kansrijke groei en buy-out/buy-in, buy & build bedrijven.

TIIN Capital heeft als fundmanager ruim € 30 miljoen onder beheer en maakt daarnaast gebruik van het netwerk van ruim 500 Informal Investors. Hierbij is ondernemerschap, kennis van de markt en technologie (uit het netwerk) en kapitaal van grote toegevoegde waarde voor de participaties. Als ‘ondernemende investeerders’ geeft TIIN versnelling aan technologie bedrijven met actieve groei en buy & build strategieën.

Meer informatie is beschikbaar op www.tiincapital.nl/participaties